Az egyik legfinomabb túrós süti.
Mirinda szelet
Tészta:
6 evőkanál kristálycukor
6 evőkanál liszt
6 tojás
1 dl étolaj
2 evőkanál kakaópor
1 csomag sütőpor
Krém:
20 dkg margarin
50 dkg túró
2 csomag vaníliás cukor
25 dkg porcukor
Máz:
2 csomag vaníliás pudingpor
7-8 dl Mirinda
A tésztához a tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral. Hozzáadjuk az olajat, lisztet, sütőport, kakaót, végül a keményre vert fehére habját. 35×25-ös sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 150 fokon készre sütjük. Végezzünk tűpróbát! A pudingport megfőzzük az üdítővel, kihűtjük. a krémhez a margarint simára keverjük a kétféle cukorral és a túróval. A piskótára kenjük a túrós krémet, majd befedjük az üdítős pudinggal. Hűtőbe tesszük!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése