Mustáros szűzpecsenye hagymás tejszínes mártással

 Mustáros szűzpecsenye hagymás tejszínes mártással 

 Hozzávalók

 Szűzpecsenye

 Só 

 Bors 

 Mustár  

0.5 l főzőtejszín

 Kb. 2 evőkanál liszt 

 2 hagyma

 Olaj 

 A húst egyben hagyva alaposan besózom, borsozom , majd az egészet körbekenem mustárral. Pár órára hűtőbe teszem. Ezután ujjnyi vastagra felszeletelem, kevés olajban kisütöm, félreteszem . A visszamaradt zsiradékon megdinsztelem a karikára vágott hagymát. Felöntöm a tejszínnel, sózom, borsozom, kb 1 evőkanál mustárt beleteszek, majd liszttel sűrűre habarom. Mártás sűrűségű legyen. Visszateszem a húst, pár percig még főzöm.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése