Sörös karaj

 Nagyon finom omlós karajt készítettem ma. A sörtől különleges, karakteres íze lett.

 Sörös karaj 

 10 szelet karaj 

 0.5 l barna sör (világossal is jó, de azt olvastam, a vörös húsokhoz a barna illik)

 4 evőkanál mustár 

 Pirospaprika, őrölt kömény, só, bors

 2 vöröshagyma 

 A vékonyra szeletelt húsokat sózom, borsozom, kevés zsiradékon elősütöm. Kiveszem. Az olajon/ zsíron megdinsztelem a karikára vágott hagymákat, megszórom pirospaprikával és köménnyel. Felöntöm a sörrel, belekeverem a mustárt. Visszahelyezem a húsokat, körülbelül 50-60 percig lefedve párolom.



1 megjegyzés:

  1. Most akadtam rá erre a receptre és megcsinaltam és hát nagyon finom lett!

    VálaszTörlés