Vörösboros marhapörkölt túrós csúszával

 Vörösboros marhapörkölt túrós csuszával 

Hozzávalók:

60 dkg marhacomb/marhalábszár

1 nagy fej vöröshagyma

fűszerek: só, bors, pirospaprika

1 nagy paradicsom

kb. 4 dl vörösbor

olaj

olaj /zsír

Kevés olajon megdinsztelem a hagymát, majd hozzáadom az apró kockára vágott húst. Fehéredésig pirítom. Fűszerezem, majd hozzáadom az apróra szeletelt paradicsomot. Kevés vizet öntök alá. Mikor már majdnem megpuhult a hús, hozzáadom a két pohár vörösbort. 

Túrós csusza:

25 dkg csuszatészta

25 dkg túró

só, kapor

tejföl

A tésztát sós vízben megfőzöm, leszűröm majd összekeverem a túróval és kaporral ízesítem. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése