A palacsinta nem csak édesen finom..
Zöldséges palacsinta
40 dkg liszt
4 tojás
6 dl tej
4 dl ásványvíz
1 dl olaj
só
petrezselyem és majoránna
Töltelék:
500-600 g zöldségkeverék
2 tubusos sajt
majoránna, petrezselyem
Tetejére:
tejföl
fokhagyma
Sajt
A zöldséget ételízesítős vízben puhára főzzük, majd hozzákeverjük a tubusos sajtot. Fűszerezzük ízlés szerint. A palacsintákat kisütjük. 2 kanál masszát teszünk a palacsintára, félbehajtjuk, majd ismét félbehajtjuk, így kapunk egy háromszöget. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. A tejfölbe kevés fokhagymát keverünk, megkenjük vele a palacsinták tetejét, majd megszórjuk sajttal. 180 fokon kb. 30 percig sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése