Gombával töltött hús

 Gombával töltött hús 

 Fészek : 

1 kg darált hús 

2 tojás 

 1 nagy hagyma 

Só, bors 

 A hagymát felaprítom, a húshoz adom s tojásokkal együtt , majd fűszerezem. Kisebb gombócokat csípek belőle, sütőpapírral bélelt tepsibe teszem őket , fészket készítek belőlük. Töltelék: 1 üveges gomba 1 hagyma Olaj 3 evőkanál tejföl Só , bors A felaprított hagymát olajon üvegesre pirítom, hozzáadom a gombát. Amikor megpirult a gomba is, hozzákeverem a tejfölt és ízesítem. A fészkeket megtöltöm a gombás raguval. 180 fokon 40 percig sütöm. Sajtot reszelek rá, még pár percre visszahelyezem a sütőbe.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése