Gyros

 Gyros

Gyros Ha gyorsan szeretnénk finomat az asztalra varázsolni, akkor a gyros mindig jó választás 🙂 

 1 kg csirkemellfilé

 gyros fűszerkeverék

 olaj 

mustár 

fokhagyma 

salátához ízlés szerint zöldségek

 öntethez:

 kb. 3 dl tejföl 

1 salátaöntet fűszerkeverék 

A húst hosszúkás csíkokra vágom. Az olajhoz (kb. 1.5-2 dl) hozzákeverem a gyros fűszerkeveréket, a 2 evőkanál mustárt és egy kevés fokhagymát, majd az egészet a húsra öntöm. Kb. 30 percig pácolom. Közben felvágom a zöldségeket. A tejfölhöz hozzákeverem a salátaöntet fűszerkeveréket. A húst minimális olajjal kikent serpenyőben kisütöm. Sültkrumplival és közvetlenül az étkezés előtt leöntött zöldségekkel tálalom. Jó étvágyat 🙂



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése