Ketchupos hús

 Ketchupos hús 

 Hozzávalók:

 10 szelet karaj 

 kb. 3 dl tejszín

 ketchup 

 mustár 

 fokhagymakrém

 ételízesítő, 

só, bors bazsalikom, oregánó 

 krumpli 

 A krumplit egy jénai aljára karikázom, megszórom ételízesítővel. A húst kiklopfolom (vagy jó vékonyra szeletelem), megszórom sóval, borssal, nyomok rá egy kis ketchupot, fokhagymakrémet, ecsettel elkenem rajta. (Most nem egyesével kenegettem, hanem egy nagy tálba csináltam pácolás szerűen. ) Ráhelyezem a krumplira. A tejszínhez nyomok ketchupot, mustárt, szórok bele kicsi bazsalikomot, oregánót. Ráöntöm a húsra, fólia alatt sütöm 20 percig, majd azt levéve még kb. 40 percig. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése