Vörösboros marhapörkölt

 Vörösboros marhapörkölt túrós csuszával Hozzávalók: 60 dkg marhacomb/marhalábszár 1 nagy fej vöröshagyma fűszerek: só, bors, pirospaprika 1 nagy paradicsom kb. 4 dl vörösbor olaj olaj /zsír Kevés olajon megdinsztelem a hagymát, majd hozzáadom az apró kockára vágott húst. Fehéredésig pirítom. Fűszerezem, majd hozzáadom az apróra szeletelt paradicsomot. Kevés vizet öntök alá. Mikor már majdnem megpuhult a hús, hozzáadom a két pohár vörösbort. Túrós csusza: 25 dkg csuszatészta 25 dkg túró só, kapor tejföl A tésztát sós vízben megfőzöm, leszűröm majd összekeverem a túróval és kaporral ízesítem.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése