Mustáros tejfölös karaj krumpliágyon


 Mustáros tejfölös karaj krumpliágyon 

Hozzávalók: 

 8 szelet karaj 

 1 nagy tejföl (330 g) 

mustár (kb. 4 evőkanál)

 só, bors, fokhagyma 

 1 nagy fej vöröshagyma (szeletekre szedve) 

burgonya A húst kiklopfolom, sózom borsozom. A tejfölbe belekeverem a mustárt és a fokhagymát (ízlés szerint, ki milyen pikánsan szereti). A burgonyát megtisztítom, karikákra vágom. Egy tepsit sütőpapírral kibélelek, megkenem egy kis olajjal, beleteszem a krupmlit, amit jól megszórok ételízeseítővel és ráteszek egy sor hagymát. A húst megforgatom a tejfölben, majd ráteszem a krumplira. A maradék masszát ráöntöm a tetejére és ráteszem a hagymaszeleteket. 180 fokon kb. 50-60 percig sütöm (ellenőrizzük a hús és a krumpli puhaságát, ha mindkettő omlós, elkészültünk). 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése