Krémfehérsajttal töltött húsrolád baconbe tekerve

 Krémfehérsajttal töltött húsrolád baconbe tekerve

 

60 dkg darált hús

Krémfehérsajt ( tescos, fél csomag ment el)

250g bacon 

Fűszerek : só, bors, pirospaprika, petrezselyem

Fokhagyma, vöröshagyma 

1 szelet kenyér 



A húsból, kenyérből, fűszerekből ( petrezselyem kivételével) a kétféle hagymaból fasírtot gyúrunk. 

Kisebb gombócokat formázunk, kézzel lelapítjuk, közepére sajtot helyezünk, hosszúkás alakúra összegyúrjuk. Körbetekerjük baconnel, megszórjuk petrezselyemmel. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. 180 fokon kb. 45 percig sütjük.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése