Gombával töltött hús


Gombával töltött hús


Fészek :

1 kg darált hús

2 tojás 

1 nagy hagyma

Só,  bors


A hagymát felaprítom,  a húshoz adom a tojásokkal együtt , majd fűszerezem. Kisebb gombócokat csípek belőle,  sütőpapírral bélelt tepsibe teszem őket ,  fészket készítek belőlük. 


Töltelék: 

1 üveges gomba 

1 hagyma 

Olaj

3 evőkanál tejföl

Só , bors 


A felaprított hagymát, olajon üvegesre pirítom, hozzáadom a gombát.  Amikor megpirult a gomba is, hozzákeverem a tejfölt és ízesítem.  


A fészkeket megtöltöm a gombás raguval. 180 fokon 40 percig sütöm. Sajtot reszelek rá,  még pár percre visszahelyezem a sütőbe.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése