Gombával töltött hús
Fészek :
1 kg darált hús
2 tojás
1 nagy hagyma
Só, bors
A hagymát felaprítom, a húshoz adom a tojásokkal együtt , majd fűszerezem. Kisebb gombócokat csípek belőle, sütőpapírral bélelt tepsibe teszem őket , fészket készítek belőlük.
Töltelék:
1 üveges gomba
1 hagyma
Olaj
3 evőkanál tejföl
Só , bors
A felaprított hagymát, olajon üvegesre pirítom, hozzáadom a gombát. Amikor megpirult a gomba is, hozzákeverem a tejfölt és ízesítem.
A fészkeket megtöltöm a gombás raguval. 180 fokon 40 percig sütöm. Sajtot reszelek rá, még pár percre visszahelyezem a sütőbe.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése