Baconös palacsinta
Egy óra alatt desszert és főétel is 👍😉✅
Ha fűszeres palacsintát készítek ebédre, akkor mindig úgy csinálom, hogy először kisütök pár sima palacsintát. Ezeket megtöltöm édes töltelékkel, így a desszert készen is van. A maradék tésztába pedig petrezselymet és oregánót keverek, majd kisütöm ezeket is.
Töltelék:
A bacont megpirítom, hozzáadom az apróra vágott lilahagymát. Amikor a hagyma is elkészült, hozzákeverek egy tömlős sajtot. Pici borsot, petrezselymet is tettem bele. (Nekem most elég sok zsír volt alatta, a sajt előtt leöntöttem róla).
A palacsintákba töltöm, majd kétszer félbehajtom ( háromszög alakra).
Tetejére fokhagymás, petrezselymes, oregánós tejfölt kenek, sajtot reszelek rá. Jénaiba teszem, 180 fokon 15-20 percig sütöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése