Baconös palacsinta

 Baconös palacsinta

Egy óra alatt desszert és főétel is 👍😉✅

Ha fűszeres palacsintát készítek ebédre, akkor mindig úgy csinálom, hogy először kisütök pár sima palacsintát. Ezeket megtöltöm édes töltelékkel, így a desszert készen is van. A maradék tésztába pedig petrezselymet és oregánót keverek, majd kisütöm ezeket is. 

Töltelék: 

A bacont megpirítom, hozzáadom az apróra vágott lilahagymát. Amikor a hagyma is elkészült, hozzákeverek egy tömlős sajtot. Pici borsot, petrezselymet is tettem bele. (Nekem most elég sok zsír volt alatta, a sajt előtt leöntöttem róla). 

A palacsintákba töltöm, majd kétszer félbehajtom ( háromszög alakra). 

Tetejére fokhagymás, petrezselymes, oregánós tejfölt kenek, sajtot reszelek rá. Jénaiba teszem, 180 fokon 15-20 percig sütöm. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése