Csirkemell zöldborsós, gombás szósszal

Csirkemell zöldborsós, gombás szósszal

Hozzávalók:

1 kg csirkemellfilé

olaj

ízlés szerint fűszersó

1 fej vöröshagyma

kb. 30 dkg zöldborsó

1 kisüveges gomba

csipet cukor

só, bors, fokhagyma

5 dkg vaj

1 dl főzőtejszín

A csirkemellet felszeleteljük, fűszerezzük, majd kevés olajon mindkét oldalát megpirítjuk. A visszamaradt olajban megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a gombát. Pici cukorral és sóval, borssal, fokhagymával ízesítjük. Ezután beletesszük a zöldborsót, felöntjük kb. 0.5 dl vízzel és összeforraljuk. Belekeverjük a vajat és a tejszínt, és még egyszer felforraljuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése