Csirkemell zöldborsós, gombás szósszal
Hozzávalók:
1 kg csirkemellfilé
olaj
ízlés szerint fűszersó
1 fej vöröshagyma
kb. 30 dkg zöldborsó
1 kisüveges gomba
csipet cukor
só, bors, fokhagyma
5 dkg vaj
1 dl főzőtejszín
A csirkemellet felszeleteljük, fűszerezzük, majd kevés olajon mindkét oldalát megpirítjuk. A visszamaradt olajban megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a gombát. Pici cukorral és sóval, borssal, fokhagymával ízesítjük. Ezután beletesszük a zöldborsót, felöntjük kb. 0.5 dl vízzel és összeforraljuk. Belekeverjük a vajat és a tejszínt, és még egyszer felforraljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése