Cannelloni

 Végül a Cannelloni mellett maradtam. Kicsit féltem, mert pár éve szülinapra sütöttem, és olyan kemény maradt, mint a kő 😀 most tettem rá besamel mártást, így tökéletes lett. 

250 g Cannelloni tészta 

1 kg darált húsból csináltam bolognait. (Só, bors, pirospaprika,oregano, bazsalikom, paradicsompüré, ketchup, pici cukor). 

Vajjal kikentem a tepsit. Megtöltöttem a tésztákat. A maradék húst a tetejére tettem, elkentem rajta a maradék szósszal. 

Kb. 10 dkg vajból, 3 evőkanál lisztből és kb. 3-4 dl tejből ( só, bors, szerecsendió) mártást főztem, amit a tésztára öntöttem. Sajttal megszórtam. 

180 fokon 40 percig fólia alatt,majd azt levéve még 5 percig sütöttem.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése