Végül a Cannelloni mellett maradtam. Kicsit féltem, mert pár éve szülinapra sütöttem, és olyan kemény maradt, mint a kő 😀 most tettem rá besamel mártást, így tökéletes lett.
250 g Cannelloni tészta
1 kg darált húsból csináltam bolognait. (Só, bors, pirospaprika,oregano, bazsalikom, paradicsompüré, ketchup, pici cukor).
Vajjal kikentem a tepsit. Megtöltöttem a tésztákat. A maradék húst a tetejére tettem, elkentem rajta a maradék szósszal.
Kb. 10 dkg vajból, 3 evőkanál lisztből és kb. 3-4 dl tejből ( só, bors, szerecsendió) mártást főztem, amit a tésztára öntöttem. Sajttal megszórtam.
180 fokon 40 percig fólia alatt,majd azt levéve még 5 percig sütöttem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése