Zöldborsós szűzpecsenye

 Zöldborsós szűzpecsenye

Maradékmentés jegyében készült ez a nagyon finom étel. A zöldborsópörköltből csak én ettem két kis adagot. Kidobni semmiképpen sem szerettem volna. Vettem egy fél kilós szűzpecsenyét, felszeleteltem. Pici olajat öntöttem rá, sóztam, borsoztam, pirospaprikáztam és egy jó evőkanálnyi mustárt is tettem rá. Alaposan osszeforgattam. Picit állni hagytam. Ezután a húst kevés olajon megsütöttem, majd amikor már jó puha lett, hozzáadtam a zöldborsópörköltet. Akinek nincs készen pörköltje, az adjon a húshoz 450 g borsót, majd egy nagy tejfölben keverjen el 2 evőkanál lisztet és habarja be az ételt. Isteni finom lett, máskor is fogok így szűzpecsenyét készíteni.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése